Luckies Smartphone Projector - Zwart

Productnr: 111806
Luckies
Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
Deze Luckies smartphone projector maakt van jouw woon- of slaapkamer in een handomdraai een home cinema. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone!
Meer info
24.95
€ 21,9521.95

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Belgiƫ!

Beschrijving Luckies Smartphone Projector - Zwart
Zet jouw smartphone in deze retro projector en de speciale lens vergroot het beeld x 10 op de muur! Zo verander je jouw kamer in een handomdraai in een eigen thuisbioscoop. 

Dus zak lekker onderuit op de bank, relax en maak een lekkere bak popcorn... Want vanaf nu kijk je geen YouTube filmpjes, series, films of uitzending gemist meer op een mini-scherm. Want ook al worden de schermen van smartphones steeds groter, zo groot als deze smartphone projector het beeld maakt worden ze nooit!

Hoe werkt de smartphone projector? In het uitklapbare vakje van de projector plaats je jouw smartphone. De siliconen pad in dit vakje zorgt ervoor dat jouw smartphone stabiel blijft staan. De lens kan handmatig worden aangepast zodat deze op de goede manier vergroot. De doos is tevens zo ontworpen dat niet alleen het beeld vergoot wordt, ook het geluid wordt door de akoestiek van de doos versterkt. 

De projector is gemaakt van karton en glas en is gemakkelijk in elkaar te vouwen. |deaal voor in een koffer of backpack tijdens het reizen.
Specificaties
Breedte:16,5 cm
Geschikt voor:Smartphones
Hoogte:10,4 cm
Kleur:Zwart
Lengte:17,5 cm
Materiaal:Karton
Woonstijlen:Basic
Sfeerimpressies Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
  • Luckies Smartphone Projector - Zwart
Video Luckies Smartphone Projector - Zwart
Over Luckies
files/v_bshz6e.jpg


Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 


Bekijk het hele Luckies assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
-
mijn kleindochter was er erg blij mee, maar de tekst staat in spiegelbeeld. Weet iemand hoe ze dit op kan lossen?
  Ria - tilburg    (review ouder dan 2 jaar)
-
Ik heb geen tv op mijn kamer maar dat is helemaal niet nodig! Ik kan gewoon mijn mobiel op de muur richten en zo vanuit bed filmpjes of series kijken.
  Lyke - Midland    (review ouder dan 2 jaar)
Schitterend
Ik vind het apparaat SCHITTEREND. Je kunt namelijk het beeld van je smartphone flink vergroten op de muur! Alsof je een thuisbioscoop hebt. Prachtig, ik ben blij.
  Ron Huisteek - Utrecht    (review ouder dan 2 jaar)
smartphone protector
Ik vind het een goed apparaat. Het is heel gezellig als je een avondje met je vrienden wil. Het is alleen jammer dat het beeld niet altijd even scherp is.
Voor de rest een perfect apparaat
  sem - Amsterdam    (review ouder dan 2 jaar)